Het Sterrenkoor

Het Sterrenkoor bestaat uit ongeveer dertig leden en is voor zowel beginners als mensen met wat meer ervaring. Samen met dirigent/pianist Nico Horstink zet het koor mooie driestemmige prestaties neer. Zo nu en dan zijn er optredens op bijvoorbeeld festivals en verzorgingshuizen.

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Maaltijd bij de BuurtBuik

Zin in een lekkere maaltijd? Je bent van harte welkom om aan te schuiven bij de BuurtBuik!BuurtBuik redt voedsel van verspilling door eten op te halen bij horeca, supermarkten en groenteboeren en het te delen met buurtbewoners.

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Fitnessclub Sterrenzicht

Fitnessclub Sterrenzicht heeft als doel ontmoeting in de buurt te stimuleren en mensen te motiveren gezond te blijven door te sporten en bewegen. Iedereen, met of zonder beperking, is welkom om mee te doen op hun eigen niveau. Na de activiteit blijven deelnemers napraten, leren elkaar steeds beter kennen en leven gezonder.

Jongeren
Volwassenen
Senioren
06 599946339

Administratiehulp Buurtteam

Op de administratieochtend kunt u geholpen worden door het team van de Sociaal Raadslieden van het buurtteam met o. a. :Aanvragen uitkeringen, toeslagen en financiële regelingen. Invullen en opsturen van formulieren en documenten. Aanvragen en activeren DIGI-D. Controleren of uw inkomen op orde is. Hulp bij inschrijven Woningnet.

Volwassenen
Senioren

Inloop Strafrechtswinkel Utrecht

De Stichting Strafrechtswinkel Utrecht is een vrijwilligersorganisatie geïnitieerd door studenten van de Universiteit Utrecht. Wij verlenen gratis rechtshulp op het gebied van het straf- en bestuursrecht.

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk
06 599946339

Buurtbakkie in Sterrenzicht

Opzoek naar wat gezelligheid? Kom gerust langs voor een kopje koffie tijdens het buurtbakkie. .

Volwassenen
Senioren
06-59946339

Jeugdactiviteiten

Jongerenwerkers (JoU) en sociaalmakelaars van DOCK organiseren iedere maandag samen met de kinderen en ouders uit de buurtsport spel en knutselactiviteiten voor kinderen tot 14 jaar in en rond Buurtcentrum Sterrenzicht. Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen zelfstandig komen. Onder de 7 jaar ontmoeten we ook graag de ouders. .

Kinderen
06 5996 77 52

De Bieb (digi)taal inloop

De Bieb in Sterrenzicht / inloop voor taal en digitale ondersteuning. U bent van harte welkom in Buurtcentrum Sterrenzicht bij de inloop voor taal en computervragen. Elke donderdag van 11. 00 – 13. 00 uur.

Volwassenen
Senioren
Zoom