Heb jij hart voor Utrecht Oost?

Sociaal
Sociaal
11 mei 2023
Heb jij hart voor de wijk? Wil jij je een paar uur per week of maand inzetten om de wijk nog mooier of duurzamer te maken? Of wil jij graag iets betekenen voor een ander? Kom dan eens kennis maken, de koffie staat klaar.

Jij leeft in een van de mooiste wijken van Utrecht. Wil jij je een paar uur per week of maand inzetten om je wijk nog mooier of duurzamer te maken? Of wil jij graag iets betekenen voor een ander, in jouw eigen buurt of voor de hele wijk Oost? Laat het weten de koffie staat klaar!

  • Vind je het leuk om activiteiten/clubjes te begeleiden? Het voortouw nemen bij bijvoorbeeld een wandelclub, creatieve of sportieve activiteit. Of zelf een nieuwe activiteit opzetten?
  • Heb je een passie voor online kennis en informatie delen? Denk of doe mee met schrijven voor het web.
  • Is schrijven of fotograferen jouw grootste hobby? Word lid van ons redactie team voor het Sterrenkijker wijkkrantje, nieuwsbrief en meer.
  • Wil je met je studentenvereniging, vriendengroep of bedrijf als MBO klus iets goeds doen voor de maatschappij er is veel mogelijk!
  • Ben je een ZZP'er en woon je in de wijk Oost? We bieden je graag een werkplek op basis van wederkerigheid. Biedt je dienst, kennis of gastheer/vrouw schap aan in ruil voor een werkplek.
  • Wil je als basisschool iets betekenen voor de buurt? Een clean-up of een ontmoetingsactiviteit we staan ervoor open.

Wie

Jongeren
Volwassenen

Waar

Keerkringplein 40
Utrecht

Contact

Neem contact op met Yvette:

Yvette v/d Laan
Contactpersoon
-8