Nieuws uit Buurtcentrum Sterrenzicht

Lampionnen maken voor de optocht
Kom je lampionnen maken in Sterrenzicht?Op 24 oktober kan je een lampion komen maken. Let op: aanmelding is nodig! Dat kan via de website of aan de bar van Sterrenzicht.
Kom gratis sterren kijken in Sonnenborgh
Kom de straatnamen van Sterrenwijk in het echt bekijken!Museum Sonnenborgh organiseert (met dank aan Utrecht900) twee avonden waar bewoners uit Sterrenwijk gratis sterren mogen komen kijken.Op 19 oktober of 2 november ben je van harte welkom tussen 19:30 en 22:00.Aanmelden kan via het contactformulier. Graag aangeven hoeveel personen (kinderen/volwassenen) meekomen. Aanmelden kan ook bij Sterrenzicht zelf via Willem of Alana.De avond is inclusief hapje en drankje. Lees meer...
Vlaggetjes maken
Kom je gezellig vlaggetjes maken voor de opening van de speeltuin? Je bent op 29 augustus tussen 15:00 en 16:30 van harte welkom in Sterrenzicht!
Let op: zomer openingstijden
De komende weken hebben we aangepaste openingstijden. Maandag t/m donderdag zijn we geopend van 10:00 tot 16:00. Vrijdag bent u tussen 9:00 tot 16:00 van harte welkom. Deze week zijn we op woensdag en donderdag gesloten i.v.m. onderhoud!
Gastheer/gastvrouw gezocht!
We zijn voor het buurtcentrum op zoek naar een gastheer/gastvrouw. We zijn op zoek naar een gastheer/gastvrouw voor Buurtcentrum Sterrenzicht. Heeft u zin om zich aan te sluiten bij ons team voor een dag(deel) per week?Vindt u het leuk om mensen welkom te heten in het buurtcentrum? Voor Buurtcentrum Sterrenzicht zijn we op zoek naar een gastvrouw/gastheer.De gastheer/gastvrouw ontvangt de bezoekers in de ontmoetingsruimte, beheert de bar, is aanspreekpunt voor de Lees meer...
Kinderbingo
Kom je naar de Kinderbingo in Buurtcentrum Sterrenzicht? Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud en wil je meedoen aan de bingo? Geef je dan op voor de kinderbingo van vrijdag 10 juni. Je bent welkom vanaf 16:00.Meer info of opgeven? Mail of app Chaja: cthoenes@dock.nl, 06-59967752.
Paaslunch Sterrenzicht
U bent van harte welkom op onze paaslunch bij Sterrenzicht op woensdag 13 april vanaf 11:30. Tijdens de lunch nemen we afscheid van Sociaal Beheerder Richard. Graag aanmelden bij de bar, via mail adzeeuw@dock.nl of via 06-59946339.
Buurtbuik Utrecht Oost
BuurtBuik Utrecht heeft groot nieuws! Tot nu toe was onze locatie in Overvecht de enige in Utrecht, maar… wij gaan uitbreiden! Wanneer je ons op de social media kanalen volgt, heb je al kunnen zien dat wij komend jaar drie nieuwe locaties willen openen en de eerste nieuwe locatie is nu een feit!Nieuwe locatie in Utrecht SterrenwijkIn januari Lees meer...